November 4, 2019

Фільм “Місце сили” відібрано на First-Time Filmmaker Sessions

Повнометражна документальна стрічка Тетяни Станєвої “Місце сили” потрапила до First-Time Filmmaker Sessions.

The Lift-Off Sessions – це щомісячний показ в Інтернеті на VOD-платформі кращих з поданих короткометражних і повнометражних фільмів з усього світу з метою донести ці фільми якомога ширшій аудиторії.

Цей фестиваль дуже сильно відрізняється від багатьох інших.  Тому що перший тур цього змагання проводиться в Інтернеті, через Vimeo On-Demand, а вже фіналісти демонструються на щорічних заходах в студії Pinewood в серпні і також вони є частиною показів фільмів в Лос-Анджелесі в студії Релі в Голлівуді.

5 найкращих фільмів кожної програми будуть обрані публікою методом глядацького голосування. Півфінал є внутрішнім, коли судді вибирають свого загального фіналіста з найкращих фільмів глядацького голосування.

Переможців режисерів буде запрошено на головну подію на студії Pinewood Studios, де вони візьмуть участь у галузевих майстернях та матимуть практичні поради та відгуки та безкоштовне професійне членство Lift-off.

Фільм “Місце сили” розповідає про уродженку унікального болгарського села на півдні України, яка живучи на чужині, в мегаполісі, далеко від батьківської хати, вертається додому, до свого народу, де її корені та сила, де голос пращурів, заглушений глобалізацією та урбанізацією, кричить до неї через память старожилів.